Virksomhedsaftaler

En virksomhedsordning med massage på briks eller stolemassage er en oplagt mulighed for både at forebygge og afhjælpe eksempelvis spændingshovedpine, smerter i nakke, skuldre eller lænd.

Professionel massage er med til at både forebygge, lindre og helbrede disse tilstande. Dine medarbejdere oplever, at de slapper bedre af i kroppen og får en dejlig følelse af velvære og dermed større overskud til at arbejde videre.

Massage har desuden en gunstig virkning på immunforsvaret, og undersøgelser viser, at mange virksomheder oplever mindre sygefravær, når personalet tilbydes massageordning.

Man behøver heldigvis ikke “fejle noget” for at nyde godt af ordningen. Måske trænger man blot til en god afstressende gang massage.

Ordningen har også den fordel, at dine medarbejdere ikke behøver forlade virksomheden for at få behandling. Det hele foregår hos jer. Det kræver blot, at der stilles et velegnet lokale til rådighed – resten sørger vi for.

Virksomheden får tilfredse og oplagte medarbejdere samt færre sygedage. Desuden rådgives om arbejdsstillinger. For den enkelte medarbejder giver ordningen en halv times massage, behandling af spændinger og større velvære.

Kontakt os og hør nærmere.

© Copyright 2017 Anatomisk BehandlingsCenter