Bevægelsefriheden kom tilbage

Jeg havde gået sygemeldt i 9 mdr. Pga skuldersmerter. Smerterne havde stået på i endnu længere tid, men jeg måtte sygemeldes da det blev så slemt at jeg slet ikke kunne bruge min arm. Jeg havde været i gennem mange undersøgelser af speciallæger uden at man kunne finde grunden til mine smerter og bevægelses indskrænkning. Jeg fik en tid hos Niels, som foreslog akupunktur behandlinger. Jeg havde før fået akupunktur mod disse gener uden effekt hos en anden behandler, jeg var derfor i tvivl om det ville kunne hjælpe mig. Niels var helt sikker på han kunne behandle mig med sine akupunktur systemer. Allerede da de første nåle var placeret i mit knæ kunne jeg mærke en kæmpe forbedring både i smerte niveau og bevægelighed. Jeg fik i alt 6 behandlinger fordelt over 1½ uge, så kunne jeg svinge rundt med armen uden smerter nogen steder i skulderen.

/ Mette Hindborg