Akupunktur mod smerter i knæet

Et godt resultat i første behandling med akupunktur. Jeg vil gerne dele min erfaring med andre vedr. akupunkturbehandling, som jeg har fået af Niels. Niels er vores faste massør på min arbejdsplads Jysk Landbrugsrådgivning, Esbjerg/Billund, så jeg er meget bekendt med Niels´s store dygtighed, faglighed, engagement. Jeg har kun positivt at sige om Niels. Han er et meget engageret menneske på højt niveau. Efter en flyvetur på 10 timer (jeg havde støttestrømper på) kommer jeg hjem 16.1.13. Da jeg næste dag skulle ud af sengen, var mit højre knæ helt låst fast , jeg havde mange smerter og humpede af sted. Jeg mailede med min læge, om det kunne være en blodprop eller om jeg skulle se på. Jeg skulle se på, så jeg humpede videre i 6 dage, hvor jeg havde en tid hos Niels til sædvanlig massage. Det blev en god oplevelse. Niels spurgte om jeg havde mod på akupunktur, jeg sagde ja. Da jeg gik ned af briksen efter en halv time, var mit knæ låst op og jeg kunne gå uden at humpe og smerterne var væk. Knæet var lidt ømt bagefter, det betød ingenting. Gik lige et par gange omkring briksen, videre op til mine kolleger, der ved selvsyn kunne konstatere, at der var sket noget. Jeg kan varmt anbefale akupunkturbehandling af Niels og vil gerne videregive denne erfaring til andre.

/ Merete Pind